Tuesday, February 1, 2011

NOOO!! WE ARE LOOSERS AGAIN AND AGAIN!!

muka happy beliau....

sementara itu...
.
.
.
.
.
.
muka down fan liverpool cntohnya Say-O hehehe
ok gua sndri trkejut dgn prpindahan saga saat-saat trakhir dan mmg gua mmg x sngka lnsung bnda nie akn jd gak...
torres mmg diselubungi misteri prpindahan beliau dari liverpool dan antara kelab2 yang mnanti beliau mcm chelsea and manchester city..
persoalan gua... nape torres kua?
kita flow sdikit ape yg gua paham psl story nie...gua start dgn chelsea dlu

abrahamovich dlm prcubaan mengurangkan beban peralihan wang keluar dr kelab beliau dgn mengehadkan pembelian musim transfer untuk chelsea...
dengan pemain-pemain yang kua lagi ramai dr pemain brkualiti yang dibeli....Balak kayu, carlvarho and deco antara player brpengalaman yg kua..
dan yg msuk hnyalah ramires dan benayoun israel laknat dgn jumlah kos hnya 24 juta...

trnyata benayoun mnghadapi mslh penyesuaian diri dengan siri-siri kecederaan yang menimpa beliau mnakala ramires mnghadapi mslh pnyesuaian diri dgn liga EPL yg mementingkan kepantasan dan kekerasan..berbeza dgn liga dia sblum nie...

gagal n gagal..

antara saranan abraham pd si ancelot nie...gunakan player muda sedia ada...namun krna kurng pendedahan game bg player muda nie..mnyebabkan downg x dpt nk fight utk title chmpion EPL...

dan ini dibuktikan dgn mslh siri kecederaan yang menimpa player chelsea dan x mampu ditanggung bebannya oleh player muda beliau...antara player muda yg digunakan sprti bruma, van Anholt..dan juga JOSH McEachran..nak tiru ARTsenal....pirahhhh!!!..

kurus kering...tp hebat dribble tp still x dpt tlong chelsea...

dan sb da rs looser sgt maka bralih la abraham ke market transfer dgn saranan ancelotti....maka dpt la dia dua player nie iaitu torres and david luiz.

ur face show everything


alasan torres:

"I just want to be at the level I am supposed to stay because it is a great club with a great responsibility and everyone is expecting good things from me and I am prepared for the challenge.”
It’s the kind of team I like to play for,” Torres continued, “because that motivates me.”

mksud trsirat ayat ats nie...torres nk men level sptotnya...dekat liverpool level yg x sma dengan kehebatan dia..mksudnya liverpool x matang kot hehe..

dgn player yg dibawa msuk konchesky..lg la down mamat nie...dgr cter konchesky da pegi loan kat nottingham forest..

gua rs sb  utama die kua die nak fight tmpt dia dlm spain..dgn keadaan dia yg kurng konsisten nie tmpt dia trancam dgn kehadiran striker ape nme ntah...haa llorente..mamat header yg power..
so nie la lngkah trbaek dia... aku tw mst org paling down skali mamat nie


why torres? why!!!


nie mcm kes fabregas nk kua p barcelona nmun ditenangkan oleh wenger..aku xtw ape yg wenger ckp dgn kapten arsenal tu smpi dia akur...tu la hebatnya wenger..tp ak x jnji next season ape lak cternye..

kenny dalgish plak gagal pujuk torres utk kekal..wlupon kita tw torres antara player liverpool yg setia..tp last skali die amek gak title traitor tu dr ashley cole...

bg torres nie la alternatif beliau utk jd sukses dlm liga ni..we wait n see sama da mmpu ke x die sukses

so lpas nie liga EPL akn jd panas n panas..dgn traitor yg men utk chelsea... nsb bek arsenal da kalahkan chelsea aritu..hehe..

kesimpulan gua : chelsea nk tiru arsenal...tp gagal..hehe
p/s : law de silap pape jgn mrh k hehehe

nantikan entri ak strusnya psl dunia transfer EPL...



3 comments:

say- O said...

woh panas aku baca!!
nantikan post dari sudut liverpool fan pulak!

AiSy_NaDiAz said...

wo...torres tamak dowh..
last minit....
haha..

hiruma89 said...

hahaha..stndrd..player da x tahan tu hehe