Monday, January 24, 2011

PES 2011

Main PES itu best..

Apa itu PES? PES adalah singkatan kepada Pro Evolution Soccer. Latest adalah PES 2011 sebab tahun ini adalah tahun 2011.

Kenapa best? Maybe,certain orang akan suggest FIFA lebih best dari PES. Tapi,bagi aku yang pernah main FIFA, PES is much better than FIFA. Bagi hardcore2 game bola, mereka akan lebih cenderung untuk memilih PES berbanding FIFA.

Untuk makluman, salah seorang author blog ini iaitu Say-O telah menjadi Champion bagi peringkat UKM selama 2 tahun berturut-turut. Sila add beliau di FB kalau nak berkenalan.

Di sini, aku post kan cara2 camne nak amek penalti dalam PES 2011 sebab memang susah nak amek penalti. So, learn and practice.


video

(tengok kat sini macam senang..korang buat sendiri..pastu gelakkan diri sendiri,ahahaha)

p/s : Sila kalahkan Say-O sebelum beliau semakin bongkak dan takbur...

3 comments:

say- O said...

wahahahaha!
4 tournament, 3 champion.
dah tahap mourinho ni.

ismeth said...

hg tggu say o..aku tgh prektis ni nk lwn hg.

hiruma89 said...

eley iskndr? easy as cucumber haha